Ernæringsforbedret chokoladekage

thumb_IMG_8853_1024

Hvad er bedre end en chokoladekage man kan smække sammen på under 10 min? Det må være en ernæringsforbedret chokoladekage man kan smække sammen på under 10 min! Der blev derfor tidligere på ugen eksperimenteret med en sundere udgave af en chokoladekage. Resultatet blev denne lækre chokolade kage!

thumb_IMG_8821_1024

thumb_IMG_8816_1024

thumb_IMG_8858_1024

Ingredienser :
200g fuldkornsmajsmel
30g kakao
1 tsk bagepulver
200g SUKRIN
1/2 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
5 spsk olie uden for meget smag
250 ml mælk

Fremgangsmåde:
1. Pisk olie og mælk sammen i en skål.
2. Tilsæt SUKRIN, bagepulver, salt, kakao og vaniljesukker, og pisk det hele sammen.
3. Tilsæt derefter fuldkornsmajsmel og pisk sammen.
4. Kom dejen i form efter eget valg. Jeg har valgt en rugbrødsform, men springforme, tærtefade og muffinsforme kan også bruges.
5. Kagen bages i ovnen ved 175 grader i 25-35 min afhængig af hvilken form du vælger.
6. Lad kagen køle helt af inden den tages ud af formen.

Næringsindhold pr. stk. (9 skiver):
Kcal: 122,9
Kulhydrater: 49,6g
Protein: 3,4g
Fedt: 4,7g

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *