Spinat/kyllinge lasagne

img_9499

Jeg har aldrig været den største fan af lasagne. Men dette ændrede sig hurtigt da vi en dag på arbejde fik lasagne med spinat og kylling. Jeg skyndte mig derfor hjem for at lufte idéen for min kæreste, og han var klar! So enjoy 😉

Ingredienser til 12 portioner:
2 store løg
900 g frossen spinat
900 g hakket kyllinge kød
300 g gulerødder
Krydderier
En dåse tomat pure
To dåser hakkede tomater
250 ml madlavningsfløde (4 %)
250 ml vand
1000 g hyttehost (1,5 %)
12 grove lasagne plader
250 g revet ost

img_9478 img_9479 img_9481

Fremgangsmåde:
1. Hak løgene fint og gulerødderne rives, mens spinaten varmes op på en pande
2. Løgene blandes i en gryde med kyllingen og gulerødderne.
3. Tilsæt krydderier efter eget ønske og behov. Jeg har brugt timian, salt blanding med chili og hvidløg, peber og chili.
4. Når kyllingen er stegt tilsættes en dåse med tomat puré.
5. Herefter tilsættes to dåser med hakkede tomater til blandingen.
6. Tilsæt 250 ml madlavningsfløde og 250 ml vand.
7. Spinaten og hytteosten blandes sammen i en skål.
8. Lasagnen skal herefter samles – først kødsovs, så spinat/hytteost og lasagne plader. Der er to lag, og har brugt 12 plader.
9. Drys ost på toppen.
10. Lasagnen skal derefter i ovnen i 30 min ved 200 grader (varmluft).

img_9485 img_9489 img_9491

Næringsindhold pr. portion (12 portioner):
Kcal: 396
Protein: 38,4g
Kulhydrat: 26,2g
Fedt: 15,5g

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *