Peanut butter overnight oats

Peanut butter overnight oats.JPG 1

Som jeg tidligere har nævnt, så elsker jeg grød i alle afskygninger! Derfor forberedte jeg i går denne portion overnight oats. Udover at det smager utrolig lækkert, så er overnight oats også praktisk om morgenen hvis man har travlt. Grøden ‘laver sig’ natten over så den er til tage direkte ud af køleskabet og spise, eller tage den med på farten.

Peanut butter overnight oats

Ingredienser:
1,5 dl soya mælk (kan erstattes med mælk)
1 spsk chiafrø
2 spsk peanut butter
1 tsk sødemiddel
45 g havregryn

Fremgangsmåde:
1. Bland først mælk, chiafrø, sødemiddel og peanut butter sammen i valgt glas eller beholder.
2. Herefter tilføjes havregrynene og der røres rundt et par gange til de er dækket af mælken.
3. Dæk glasset til og sæt det i køleskabet (min. 6 timer).
4. Næste dag kan du toppe din overnight oats med f.eks. frugt. Jeg har toppet min grød med en halv banan og en halv kiwi.

Næringsindhold:
Kcal: 480 kcal
Protein: 21.2 g.
Kulhydrater: 34.3 g.
Fedt: 23.3 g.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *