Nyt tiltag: månedens instagrammer

Jeg har valgt at lave et nyt tiltag her på bloggen, nemlig månedens instagrammer.
Instagram er det sociale medie hvor jeg finder mest inspiration og motivation. Jeg følger mange forskellige personer, som inspirerer og motiverer mig på hver deres måde. Det er personer som på hver deres måde lever et liv, hvor de har fundet deres egen definition på hvordan man har en sund og aktiv hverdag.

Nogen mener at der er en definition på hvad sundhed er. Jeg synes at de sociale medier har en tendens til, at tegne et billede af sundhed som i mine øjne er misvisende. For er man kun sund hvis man er en streg i luften, har sixpack, træner hver eneste dag i flere timer og spiser det helt rigtige instaværdige mad? Jeg mener, at man selv definere hvad sundhed er for en. For sundhed handler ikke kun om at være tynd og dyrke flere timers motion om dagen.

Min hensigt med disse gæste indlæg, er at vise forskellige måder til hvordan man kan have en sundere hverdag. Jeg håber i vil tage godt imod det og lade jer inspire af disse personer og deres indlæg.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *