Månedens instagrammer – @bysaraeline

Denne måneds instagrammer er Sara som står bag profilen @bysaraeline. Sara er badass, hun hudløs ærlig og så er hun ikke bange for at tage pis på de sociale medier og det glansbillede der ofte bliver opstillet. Ikke nok med at hun inspirerer mig med hendes opslag, så er jeg også så heldig at hun er en af mine tætteste veninder og ikke mindst hende som sparker mig ud af min comfortzone til træning. Bring it Sara: 

Mit navn er Sara, og jeg står bag instagram profilen bySaraeline hvor jeg poster omkring min kost/træning og hverdag.
Jeg vil gerne inspirere folk til at spise sundere og være aktive uden at det bliver fanatisk. Ved at lægge billeder op på instagram kan folk se, at sund mad også kan være lækkert. Et pænt anrettet måltid er bare lige lidt mere tiltalende, men på den anden side er det også vigtigt for mig, at vise at det hele ikke bare er et glansbillede.
Realiteten er jo at 5/7 gange spiser jeg min mad af en plastikbøtte, snupper en banan på farten, og you name it. I en travl hverdag kan det ikke altid være så pænt.


En anden faktor som jeg vægter højt i forhold til hvad jeg poster er, at det skal vise et billede af min virkelighed og hvad der er ”mig”.

Mål med træningen(#goals): 
I forhold til træning er det altid vigtigt at have et mål – noget man arbejder sig hen imod eller et sted man lægger fokus.
Igennem årene har jeg dog lært, at jeg ikke skal stræbe efter målet. Jeg skal have det, og det skal være der – men det er ikke der fokus skal ligge. Fokus skal ligge på de ting man gør i hverdagen. Det handler om at koncentrere sig om processen – for det er jo den lægger grundstenene for at opnå målet.


Jeg bliver ofte spurgt om jeg ikke har et mål, og jeg har også selv tænkt meget over det. Det jeg er kommet frem til er, at mit mål med træningen går meget på, at det er noget jeg skal gøre fordi det giver mig noget personligt – noget der gør mig glad. Om der så følger en pæn krop med vil være en bonus, men for mig handler det om, at elske livsstilen og det som den giver mig. Men sådan har det ikke altid været. I de år jeg har trænet har jeg haft alle mulige mål – nogen mærkeligere end andre! Engang ville jeg bare være tynd, koste hvad det ville. Så ville jeg have en stor røv. Store overarme. Løfte tungt. Løbe 10 km. Der har været alle mulige mål jeg gerne ville opnå, og det ændrer sig sådan set hele tiden. Det vigtigste er bare, at man finder det man gerne vil og lægger sit fokus der.

Struktur og variation:
En væsentlig faktor for mig er struktur. Jeg planlægger en del da det giver mig et godt overblik, og gør at jeg kommer afsted til træning og får spist ordentligt. Hvis det hele skal køre i det samme kommer jeg alligevel også til at kede mig, så derfor sørger jeg for at variere min træning og min kost. Og for at lave plads til spontanitet. Men en grundstruktur er essentiel for at min hverdag fungerer optimalt.


Gør hvad der giver dig #livskvalitet. Det som fungerer for mig, fungerer ikke nødvendigvist for alle. På min instagram giver jeg et indblik i min virkelighed og håber på, at folk kan tage det de kan bruge og lade resten ligge. Mennesker er jo forskellige, og har forskellige behov. Der er et hav af faktorer der spiller ind når det handler om at få lagt hverdagens puslespil. Og det er op til den enkelte person, at finde ud af hvad der fungerer. Det handler jo om balance, som alle sundhedseksperterne også så pænt pointerer. Om at finde en balance mellem, at gøre det man elsker og give kroppen hvad den har brug for. Og jeg håber på, at kunne være med til at inspirere!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *