Lidt om at have et sted at koble af

IMG_0229

Mange kender nok det med at man har brug for at koble af. Om det er at koble af fra arbejde, de daglige pligter eller noget helt tredje, så synes jeg det er vigtigt at vi giver os selv lov til at koble af og finder tidspunkter hvor vi kan dette så ofte som muligt.
Hvordan man kobler af er uden tvivl meget individuelt, nogle gør det med en løbe tur eller være aktiv, nogle smider sig på sofaen med en serie, nogle spiller computer/spil, andre bruger tid med familien eller venner – vi gør det alle på hver vores måde.

Men hvordan kobler jeg egentlig selv af?
Det gør jeg jo egentlig på mange måder. Jeg kobler af i min familie og tætte relationers nærvær, hvor deres selskab giver mig roen til at kunne koble af, uden at skulle tænke for meget og tage stilling til en masse ting.
Men det sted hvor jeg virkelig kan slå hovedet fra og bare fokusere på mig selv, er uden tvivl i fitness centeret. Det lyder måske tosset for nogen, når man tænker på hvor støjende der egentlig er i et fitness center. Men på med et headset eller have fokus på min træningspartner, så lukker jeg af for lydene omkring mig, og bare har mit fokus et sted – nemlig på mig selv og træningen.
img_5530
Jeg er glad for, at jeg har en daglig mulighed for at kunne koble af på denne måde. Og jeg er glad for, at mit liv tillader mig at have tiden til dette, og have samvittigheden til at prioritere det så højt som jeg gør. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg i pressede perioder får mere overskud af at min træning er der hvor jeg kobler af. Derfor er det vigtigt for mig at komme afsted – for har jeg trænet er det sjælendt jeg har brug for at koble af på sofaen (selvom det er rart nogle gange), for jeg elsker at holde mig i gang og jeg er bestemt ikke altid lige god til at sidde stille!
At have et frirum i min træning gør også, at det er nemmere for mig at holde min motivation oppe og forsat have lysten til at komme afsted.

Husker du at koble af? Og hvordan kobler du bedst af?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *