Hokkaido suppe


Når efteråret banker på døren, så begynder suppe perioden også. Her er hokkaido græskar suppe en af mine ultimative favoritter, og jeg vil derfor gerne dele denne opskrift med jer.

Ingredienser til 2 portioner:
300 g Hokkaido græskar
2 store Gulerødder
1 frisk chili
Salt og peber
1 fed hvidløg
125 ml Madlavningsfløde 4%
50g Philadelphia light smøreost

Fremgangsmåde:
1. Skær græskar og gulerødder og kom i en gryde
2. Tilsæt resten af ingredienserne pånær madlavningsfløde og smøreosten
3. Kom vand i gryden
4. Lad det koge op til græskaret og gulerødder bliver bløde
5. Hæld vandet fra og blend resten med en stavblender
6. Tilsæt madlavningsfløde, samt smøreost og lad det koge op igen
7. Top evt. med kalkun bacon og creme fraise

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *